Blogkeen

Sandras Värld Frossle.com Djur & husdjur bloggar

27 september 2012

Dumma hosta...

Denna jobbiga hosta vill inte ge med sig, känns nästa som att den blir mer jobbig.. Var ju lite dum som åkte på innebandy träningen igår. Var med första 25 minuterna men sen fick jag gå av planen för kände att kroppen ej orka. Så idag känns de, var inte helt frisk igår och då slår de tillbaka om man tränar! Jag får skylla mig själv ;)

Idag blir de äntligen ut till stallet igen, inte vart där sen fredags.. Ska rida ut på Lopez en sväng, hoppas bara vi får uppehåll och de inte börjar regna!

Idag är det löning, alltid lika gott :) Ska knö med alla andra människor på Maxi sen! Inatt blir de jobb, sen ledig hela helgen! Blir till att spendera med vänner, kolla innebandy, rida lektion för Hanna och mycket mer!

Mamma & Co. åkte till Mallorca igår, så vi tog hem Meja till oss. Missan tyckte väl sådär om att Meja kom till oss, men med tiden så accepterade hon henne mer och mer :) Gick bra inatt, Meja sov gott hela natten! Men usch va våran branta trappa är jobbig att gå upp för för henne.. Hennes bakben börjar bli riktigt svaga nu, är bara en tidsfråga innan vi måste ta bort henne :( Men hon verkar inte ha ont, än iaf!






ÄLSKADE MEJA

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar