Blogkeen

Sandras Värld Frossle.com Djur & husdjur bloggar

3 juli 2012

Underbar dag

Vart fint och soligt väder hela dagen och jag ser nu på kvällen att jag fått rejält med färg, då menar jag rejält ;) Glömde liksom ta solkräm imorse.
Solade hela förmiddagen på altanen, riktigt skönt :) Sen åkte jag och fixade en del med bilen, är verkligen inte gratis att ha bil, fy bubblan!
Åkte sen vidare till stallet där jag möttes av 2 vita, 1 brun och 1 blå häst :P Dom stora tjejerna och Lopez hade fått på sig flugtäcken. Tur ändå att dom finns att sätta på hästarna, för fy är verkligen inte kul när alla hemska flugor kommer på sommaren, tycker verkligen synd om hästarna.

Tanken var att jag bara skulle rida ut en lugn sväng på Palita, eftersom jag vart sjuk och hon vilat 2 dagar. Men efter 20 min skritt, lite trav, så blev jag såklart ännu mer ridsugen och det blev ännu mera trav och galopp :) Palita gick jätte fint och är så underbar att sitta på när hon slappnar av så snabbt och blir mjuk! Men kände allt att hon vilat 2 dagar, för jisses vilket krut de fanns i henne, fick rida jätte mycket med sätet! Imorgon kanske jag ska rida en stund för Tina, beror lite på, ska ju bli varmt morgon och vi tänkte vid 14 tiden. Tror dock att det kommer vara för varmt då tyvärr.

Åkte hem till mamma en snabbis, Meja var jätte mycket piggare idag och börjar bli sitt vanliga ja igen :) Kändes jätte skönt och se henne som vanligt, en stor sten släpptes från mitt bröst!

Mötte upp Louise senare och vi tog med oss fika åh åkte ut till havet :) Satt på klipporna och bara var i 2 timmar, helt underbart, perfekt avslutning på en underbar dag!

Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min sjuka pojkvän, jag har nog smittat han :(

Sandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar