Blogkeen

Sandras Värld Frossle.com Djur & husdjur bloggar

9 november 2010

New York

Var uppe i New York denna helgen med min underbara van Sara :)
Vi akte med Megabus ifran DC 16.00 i fredags, kom upp runt 11 da de var galet mycket trafik hela vagen upp.. :P Tog metron ut till Brooklyn for att ta oss till Michelles lagenhet. Michelle och hennes pojken bodde hur fint som helst och dom var helt underbara bada tva, snallare manniskor far man leta efter :)
Blev varmt valkomnade med pizza och ol :) Gick sen en svang i Brooklyn, men brrr va kallt, sa de blev bara en kort svang!

Lordag morgon sa ringde klockan vid 8, vi segade oss upp ur sangen och gjorde oss iordning for en hel dag i New York!
Gick till metron och akte forst in till Downtown och Ground Zero. Gick till World Trade Center Museumet. Var jatte fint dar inne, dom hade massa filmer, kort och annat. Men gud va jobbigt det var att ga omkring dar, var massa folk som grat, sakert manga anhoriga som var dar :( Sa man vart valdigt dyster ett tag efterat, men helt klart vart och se. Man fick en helt annan inblick efter att ha gatt dar!
Alla de manniskor som miste sina liv 11 September

Sen gick vi till Century 21 och shoppade lite, var som en Outlet affar med galet mycket saker, som ullared fast outlet :)
Sen blev det promenad till Brooklyn Bridge, jatte fint vader sa vi njot av en promenad!
Efter det tog vi metron upp till Central Park. Dar at vi lunch och bara hade de lugnt och skont. Central Park ar verkligen en stor Oas i en mega stor stad, riktigt mysigt :)
Sen gick vi vidare och stotte p New York Marathon som utgick ifran Central Park.
Vidare ner till 5th Avenue och alla affarer :) Blev lite shopping, sen till Broadway och M&m's store bland annat.
Sen blev det middag pa en valdigt fin och mysig resturang mitt pa 5th Avenue :) Vi unnade oss en lite dyrar middag, inte varje dag man ar i New York direkt! Aven om vi bara har 4 timmar upp, vilket betyder att vi garanterat kommer aka dit mer under detta aret ;)
Sen akte vi till Empire State Building for varan Skyride. Man satt i en simulator framfor en stor skarm dar man liksom flog over hela New York, riktigt coolt :)
Sen upp till vaning 86 och utkiksplatsen! Sa otorligt coolt, man sag verkligen allt darifran!!
Sen hem for att dacka i soffan med varldens trottaste fotter :P Blev sen ol, chips och film tills vi somnade!

Sondag vaknade vi upp till klarbla himmel igen och underbart vader ute :) Gick forst till Depaunner och kopte morgon kaffe och Crannberry Scones, helt underbart stalle! Sen vidare upp for att kolla pa New York Marathon som gick igen Brooklyn :)
Sen akte vi till Soho for shopping, hittade en Adidas affar som var helt underbar, sa mycket billigare an hemma, jag och Sara var i himlen ;)
Sen Ironbuilding, ar nog de coolaste huset jag sett! Sen lunch pa ett mysigt mexikanskt stalle.
Vidare till Magnolia Bakery som ar med pa Sex and The City for att kopa Cupcakes :)
Sen tog vi metron till Brooklyn for att hamta alla vara saker och vidare till bussen hem till DC.
Vi hann verkligen med mycket saker pa tva dagar! Vi sa bada tva att vi borde haft stegraknare for att se hur mycket vi verkligen gick, for aldrig gatt sa mycket i hela mitt liv :P hehe
Tack underbara Sara for en kanon helg <3

Over and Out,
Pussar











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar