Blogkeen

Sandras Värld Frossle.com Djur & husdjur bloggar

1 november 2010

Happy Halloween :)

Idag ar det Halloween!! Min vardfamilj ar ute pa Trick or Treat med pojkarna nu. Olie ar utkladd till pirat och Axel ar ett lejon, sa himla sota :)

Igar sa kom Sara, Louisa och Sofia hit. Vi gjorde oss ordning tillsammans, fixade allt smink, klader, har ja allting tog sin lilla tid vill jag lova :P Borjade vid 4.00 typ och var klara vid 6.40! Men sa snygga vi blev!! Jag var en grekisk gudinna, Sara en Goo-Goo Girl, Sofia tjej ifran Wizard of Oz och Louisa var en Forest Fairy :)
Vi akte sen med metron till Vienna/Fairfax. galet mycket folk pa metron, men typ bara vi var utkladda sa alla tittade pa oss ratt rejalt, men vi var ute tidigt de var darfor! Sen plockade Elins pojkvans kompis upp oss och vi akte hem till Elins pojkvan. Dar var de ratt sa mycket folk, ett klassiskt amerikanskt houseparty ;) Vi spelade spel och hade mega kul, rokte vattenpipa! Var en valdigt underlig kille dar, han var kladd valdigt mysko.. Sen korde han massa kort trick for oss, han trodde han var jatte bra och kunde dom, men gud va han gjorde bort sig sjalv :P haha Stackarn!!
Sen nar vi ville aka in till Georgetown sa forsokte vi fa tag pa en taxi i sakert en timma utan lyckat resultat! Va helt galet, gick verkligen inte att fa tag pa en taxi.. Sa Elins pojkvans kompis Zack skjutsade oss till Metron. Sen val inne i Georgetown sa var det sjukt mycket folk, alla var utkladda och de kandes verkligen som en festival :) Vi gick till Third och var dar tills dom stangde! Var en kille som hade en skit laskig mask, var ett laskigt ansikte med massa massa sma spikar i typ, svart att forklara men gud va laskig han va :P

Sa nu ar man ratt seg! Blir en lugn kvall, sitter och dricker en Corona nu, sen blir de middag med familjen! Pa fredag aker jag och Sara till New York for att spendera helgen dar, kommer bli sa himla kul :) Im so excited!!

Over and out
Puss&Kram




Den knepiga killen :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar