Blogkeen

Sandras Värld Frossle.com Djur & husdjur bloggar

24 januari 2013

-12 och solsken!

Hej kära bloggläsare :)
Haft en toppen mysig dag i stallet. Fixat hela stallet åt Susanne, tog sin lilla tid att mocka 6 boxar, lite skillnad mot innan då de bara var 4. För nu är stallet fullt, igår kom Carros fina avelssto Sally som ska stå hos oss och hon fölar i maj :) Så mysigt att ha fullt stall nu tycker jag, känns alltid konstigt att ha toma boxar, de ska ju liksom helst stå en häst där :)
Blev en härlig uteritt på bästa Palita i helt underbart solsken! Hon var riktigt lugn och gick som en klocka, trots att vi red ut. Lisabeth har gjort ett bra jobb med henne de sista två dagarna :)
Sen tog jag in alla hästarna, vilket gick jätte bra men tog lite tid då hästarna går nere på fältet nu. Så underbart för dom när det är så hårt i marken för då kan de gå i stora hagar, de slipper de små tråkiga grushagarna!
Sen kom Hanna och vi red ut på Lopez och Tingeling tillsammans. Var första gången Hanna red ut henne så det var lite spännande, men allt gick hur bra som helst :) Tingeling skötte sig riktigt bra och Lopez är en klippa att ha med när man rider unghästar, han är lugnet själv. Så imorgon åker Hanna till Stockholm och jag ska ha Lopez hela helgen :)
Ska försöka rida han alla dagar, imorgon blir de en gå uteritt och söndag ska vi rida ut med Lisabeth och Palita :) Ska även försöka promenera lite med Brownie och Tingeling. Dessutom så har jag hela stallet på lördag, så blir mycket tid i stallet i helgen :)
Kramar på er!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar