Matchreferat mot Lindome 15/12-2012

Vi samlades som vanligt 75 minuter innan matchstart i hallen som gud glömde.
Laget såg mycket fokuserat ut och vi gick igenom dom sista taktiska direktiven.

Period 1
I matchens första byte skickar Räntan in en riktig dönare i första krysset av bara farten skickar Angelica in 2-0 med ett kanonskott i nättaket detta efter endast två minuter spel.
Det är ett riktigt högt tempo inledningsvis och Lindome kan reducera våran ledning till 1-2 efter lite slarvigt spel i egen zon.
Målet ger oss bara mer energi och ett par minuter efter vinklar fröken Pedersen retfullt enkelt in 1-3 till dom orange eleganterna.
Stämningen börjar bli väldigt het i Lindome och dom tillåts göra 2-3 och då slår hettan över och dom lyckas dra på sig två onödiga utvisningar.
Men tyvärr uteblir målen i överlägena trots väldigt bra spel och resultatet står sig perioden ut.

Period 2
Vi pratar mycket om att fortsätta stå upp i närkamperna och vara det mer aggressiva laget , det snappar Räntan upp och skickar in 2-4 till gästerna.
Det är fortfarande väldigt högt tempo i matchen och det är riktigt pang pang innebandy, vi får be spelarna sänka tempo lite granna för att tänka på de gamla ledarnas hjärtan ( läs Mi och Martin ).
Snälla som spelarna är så lyssnar dom på direktiven och spelar av perioden på bästa sätt.

Period 3
Det är bara positiva tongångar i omklädningsrummet under periodpausen och detta speglar av sig på inledningen av den tredje perioden då vi skickar in 2-5 genom Pedersen fint framspelad av Angry Alice.
Efter detta blir Ebba förbannad för att  hon inte kommer med i protokollet och drar på sig 2 minuters utvisning så att hon kommer med i protokollet.
Tyvärr lyckas Lindome peta in bollen i deras PP genom ett snöpligt mål.
Efter Lindomes reducering  är det bara spel mot ett mål och det är inte vårat, utdelningen låter inte vänta på sig när Angelica skickar in sitt andra mål för dagen fint framspelad av Alice.
Ledarna i Lindome tar time out för att samla sina trupper för en sista kraftansamling, men det första som händer är att Alice snor bollen och tunnlar sin back  kommer fri mot mål skjuter ett bra skott i........stolpen.
Spelet vänder och Lindome får in ett tröstmål men närmare än så kommer dom inte.
Vi tar en riktigt skön och välbehövlig seger.