Blogkeen

Sandras Värld Frossle.com Djur & husdjur bloggar

24 oktober 2012

KRAFFT Pluss Protein

Hej på er :)

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så är inte Palita sig lik och ska ha en kortare vila nu några dagar. Har tittat en del på foder och hittat de perfekta kompleterings fodret till henne.
KRAFFT har väldigt mycket bra foder och olika varianter efter olika behov. Fastnade för detta då jag tycker de verkar väldigt bra, rik på fetter, vitaminer och protein, allt sådant som en äldre häst kan behöva extra utav. Palita har även lätt för att falla ur väldigt mycket på vintern, tappa lite i hull och ha tendens till att visa revbenen. Så lite extra fett gör nog bara den damen gott :)

KRAFFT PLUSS Protein.
Detta fodret är speciellt framställt till äldre hästar, seniorhästar.
Koncentrerat kompletteringsfoder (koncentrat). Tillför protein i kombination med fett och fibrer, samt vitaminer och mineraler i balanserade proportioner. Kan i rekommenderad giva samt med lämpligt grovfoder användas som enda kraftfoder där extra behov av protein finns och kan till hästar med högre energibehov kompletteras med spannmål.

- Avel & uppfödning, Högpresterande, Normalpresterande, Konvalecent och Seniorhäst
- Låg andel stärkelse 10%
- Hög andel fibrer 12%
- Hög proteinkvalitet
- Omega 3 & 6 från växtriket
- Klimatmärkt
- Komplett med mineraler & vitaminer vid rekommenderad giva


KRAFFT PLUSS Protein kompletterar och säkrar intaget av högvärdigt protein i foderstaten för avelsston, föl och unghästar. Passar även till andra hästar vid behov av protein och mineraler. Passar tillsammans med havre eller som enda kraftfoder vid utfodring av stora grovfoderegivor. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar