Blogkeen

Sandras Värld Frossle.com Djur & husdjur bloggar

6 september 2012

Härlig ridtur

Avslutade min dag med att första åka till 3 hästar för att köpa nya ridbyxor. Provade säkert 10 olika men inga satt som jag ville, fick åka därifrån lite besviken utan ridbyxor, men fick köpt två par Kingsland strumpor iaf. Dom var super fina och sköna :)

Drog sen vidare till stallet. Där träffade jag Lisabeth som höll på att fixa Palita inför ett pass i paddocken. Sen kom Hanna, vi gjorde iordning hästarna och red sen ut en sväng tillsammans på Lopez och Brownie. Lopez går som läromästare och pushning för Brownie och det går verkligen kanon bra, bättre och bättre för var gång :) Han är verkligen perfekt att ha med sig så när de är unghästar som skall vänjas vid att rida ut!

I helgen ska Brownie gå semifinalen i 4-årschampionatet i Kungsbacka. Går hon vidare därifrån så är det finalen på Flyinge, vilket vi verkligen hoppas på, så låt de nu går vägen för de hade vart så otroligt kul :)

Vi ska beställa hem snygga vindjackor och vinterjackor, som vi sedan ska trycka upp Hannas häst app på. Vi kommer bli riktiga reklam nissar alla i stallet, men kul att få bära en jacka med nåt speciellt på ändå som denna appen är :) Så har du missat detta kan du läsa mer här : http://www.myhorselife.se/


Annars rullar livet på som vanligt, med jobb, träning, vänner och familjen, allt de vardagliga helt enkelt!

Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar