Blogkeen

Sandras Värld Frossle.com Djur & husdjur bloggar

9 juli 2012

Bio & Brännö


Idag var jag och älsklingen på bio. Köpte biljetter igår, då vi var helt säkra på att det skulle regna idag, de hade väder nissarna utlovat iaf! Men vid 3 tiden när vi skulle åka till bion så börja de spricka upp och solen kom fram.. Då kändes de lite sådär att gå in och sätta sig i en bio salong, men var helt klart värt det :) Såg Ice Age 4. Den var lika bra som dom tre filmerna innan!


När vi kom ut från bion igen så möttes vi av klarblå himmel och helt underbart väder :) Så vi bestämde oss för att åka ut till Brännö och överraska min Farmor som har sommarställe där ute och även min moster och hennes man som är där och hälsar på. Dom blev såklart överraskade och glada att se oss :) Vi åt och fikade, pratade en massa, var nere vid bryggan och avslutade med en lång promenad till Brännö bryggan innan det var dags för oss att åka. Kom nyss hem därifrån!
Brännö är verkligen paradiset på jorden, vårat paradis! Men Gud va farfar saknas där, en konstig tomhet efter honom. Han har ju alltid vart där ute med oss, varje sommar under mina 24 år. Saknar dig farfar



Sandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar