Blogkeen

Sandras Värld Frossle.com Djur & husdjur bloggar

3 juni 2012

Lazy Sunday

Igår var vi hemma hos Tobias bror och hans flickvän. Även tobias föräldrar och andra bror var där. Vi grejade en del i deras trädgård samtidigt som vi drack lite gott ;) Sen blev de grillning och mycket annat trevligt! Hade hyfsat tur med vädret också, synd bara att det blåste så.
Idag är man hur som helst lite trött och seg, men skönt med sådana dagar ibland också. Om en stund ska jag åka ut mot stallet, måste bara vänta ett tag, ifall de finns kontroller ute på vägarna. Drack ju igår och egentligen ska man väl låta bilen stå hela dagen efter men.. Ska rida Palita, försöka träna dressyr litegranna. Får se hur det går då Palita är extremt brunstig nu, knappt kontaktbar ibland och hon har svårt att koncentrera sig! Men ska ge det ett försök, så håll tummarna att det går :) Skulle rida Dodo också men han har tappat en sko så han får vila.

Imorgon åker jag upp till Sthlm för att träffa min underbara Sara och en massa andra Goa vänner från USA tiden :) Ska bli så himla kul att få träffa dom igen :) Lääängtar!!

Ikväll är sista avsnittet av Big Brother också. Jag hoppas Amandus eller Hanna vinner :)


Sandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar