Blogkeen

Sandras Värld Frossle.com Djur & husdjur bloggar

20 maj 2013

Palita

Nu har de igen gått några dagar utan att jag skrivit något här, har faktiskt haft väldigt mycket att göra. Enkelt förklaring!

Igår hade vi hem mammas släkt + Tobias föräldrar och syskon.vi bjöd på massa fika och kaffe. Blev riktigt lyckat och trevligt :)
Fick två väldigt fina lyktor, önskat mig de eftersom våra på altanen har gjort sitt, så behöver vi nya och de passa perfekt att önska sig de nu :)
Ska ha firande med pappas släkt en annan dag.

Palita gick väldigt bra i paddocken förut. Jobbade på bra, jag hittade ytterligare knappar efter lite hjälp från Hanna och lossnade neråt riktigt fint :) Så kul att rida henne nu, blir bara bättre och bättre!
Imorgon ska jag rida henne igen med Hanna i paddocken. Eftersom vi drar ut med vagnen på onsdag och blir iväg nästan en vecka så är de gott att rida rejält innan :)

Blev ett snabb besök på banken med älsklingen förut. Bokade tid för privat möte för att kolla på mer kring lånelöfte mm. Se våra möjligheter och chanser att få ett lån för att kunna köpa hus. Vi är båda otroligt sugna på eget hus och nu känns de ännu ett steg närmre :) Nästa tisdag blir de möte.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar