Blogkeen

Sandras Värld Frossle.com Djur & husdjur bloggar

21 januari 2013

Busy Busy Busy!

Hej kära bloggläsare :)
Får be oursäktlig för dåligt bloggande, men igår hann jag verkligen inte idag har de vart full fart hela dagen, landade i soffan första för en liten stund sen..
Gårdagen var en riktigt innebandy söndag :) Var i Mimers hallen mellan 12:30-21:30, spelade och kollade på en massa kul innebandy!
Vi mötte Lerum, visste att de skulle bli en riktigt tuff match men fick grepp om dom i andra och tredje perioden. I mitten på tredje var vi ett skolpskott borta från att göra 5-5.. Men Lerum som leder serien visade de på slutet av matchen och drog ifrån. Matchen slutade 5-8 till Lerum, men vi vann tredje perioden med 4-3 och de kändes som en seger då vi förlorade med 2-7 mot dom sist!
Jag fick avsluta matchen på bästa sätt med genom att spela fram Maria riktigt snyggt så hon kunde sätta den enkelt bakom Lerums målvakt :)
Kolla gärna in klubbens hemsidan HÄR för att läsa match referat mm från alla tre matcherna igår.
Damerna spelade efter oss och förlorade tyvärr med tighta 3-4.. Dom hade hela matchen och borde verkligen ha vunnit! Herrarna tog en enkelt seger mot Lerum med 5-2 och min älskade pojkvän blev målskytt :)
Dagen idag har bestått av besök hos Louise och Pontus i Stenungsund i deras nya lägenheten, ridit ut en över laddad Palita och innebandy träning!
Så nu ska det bli otroligt skönt att sova.
Godnatt på er alla fina där ute :)
Kramar

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar