Blogkeen

Sandras Värld Frossle.com Djur & husdjur bloggar

18 november 2012

Min helg.

Hej mina goingar :)

Så har denna helgen kommit till sitt slut. Haft en riktigt bra helg måste jag säga. Började med ett extra jobb pass i fredags kväll, sen upp tidigt på lördag morgon och jobba ännu ett extra pass 8-15. Direkt efter jobbet blev de ut till stallet, promenad med Lopez och Palita, sen insläppet.
Hemma så hade min underbara pojkvän gjort mat till mig :)
Kvällen spenderade jag i Kastellegården och lirat innebandy match. Blev en 6-4 seger för oss emot Ale, så lite extra viktig! Fick en assist iaf!
Idag tog vi oss en välförtjänt sovmorgon, gjorde scones till frukost!
Spenderade 4,5 timmar i stallet med goa Sara. Först blev det promenad med Brownie och Pixie. Båda två har vilat en del de sista, framför allt Pixie som haft en hemsk hosta, så det var välbehövligt!
Sen tog vi ut Lopez och Palita på en härlig uteritt på 1 timma. Blev en del trav och galopp, wiihoo sa Lopez som var riktigt pigg och lycklig :) Gjorde även iordning hela stallet och fick putsat lite utrustning! Härlig dag i stallet med andra ord!
Kvällen spenderade jag i en hall i Partille, Tobias och herrlaget mötte Partille men förlorade tyvärr. Men bara att ta nya tag. Hade riktigt kul på läktaren iallafall med Jenny och Louise :)
Jenny är diplomerad nagelterapeut/nagelspecialist i materialen gelé, akryl och glasfiber. Så vill du ha fina naglar, gå in på hennes sida och kika! :)




Kramar Sandra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar