Blogkeen

Sandras Värld Frossle.com Djur & husdjur bloggar

28 oktober 2012

Hopptävling på GFRK

Hej på er :)

Vart helt underbart fint ute idag, riktigt vackert sen höst väder. Klarblå himmel och sol :)
Dagen idag har bestått i att vara på GRFK i stort sätt hela dagen med Hanna och Susanne. Hanna hoppade två hoppklasser, 110 cm och 120 cm.
I först klassen blev de 2 onödiga slarv petningar av Lopez, eftersom han är van vid att hoppa högre hinder så tyckte han väl att detta var larvig och inte tog i ordentligt. Så Hanna bestämde väl mer eller mindre efteråt att hon ska inte hoppa 110 cm något mer, utan fokusera på 120 cm och få en noll runda där och kvala så hon kan börja hoppa 130 cm. :)
Andra klassen gjorde Hanna och Lopez en kanon runda verkligen, red jätte fint, härlig bra galopp genom hela banan. Men fick tyvärr två rivningar. Den ena i en två kombination där Lopez rev andra hindret, ett rätt uppstående. Men den rivningen sa Hanna att hon tog på sig, för dom kom in alldeles för fel på första hindret i kombinationen och då blev de för trångt för stora Lopez och därför rivningen! Bra med ryttare som kan erkänn att dom gjort fel ibland också :)


Men Hanna var ändå super nöjd efter den andra klassen där Lopez som sagt var jätte fin! med tanke på hur de kändes förra helgen så var ju detta absolut mycket bättre så glad för deras skull :) Kolla gärna in Hannas blogg HÄR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar